Let the music play

New Interview online in Greek

Follow this link http://www.mynafplio.gr/mynews/myinterviews/23-myinterview-dj-charly-h-fox

– myNafplio : Πες μας λίγα λόγια για τον εαυτό σου.

Πρώτα απ’όλα σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε να με συμπεριλάβετε στην σελίδα σας .

Είμαι ένας άνθρωπος με πάθος για την μουσική , αφοσιωμένος στις προσωπικές φιλικές και οικογενειακές σχέσεις ,

απολαμβάνω σχεδόν κάθε στιγμή γιατί πάντα κάτι παίρνουμε από αυτή και γενικώς βάζω πάντα στόχους που προσπαθώ να κατακτώ .

– myNafplio : Τι σε εκανε να κολλήσεις με τον κόσμο της μουσικής ?

Από μικρό παιδί είχα μια αγάπη για τις ηλεκτρονικές κατασκευές αφιέρωνα όλο τον ελεύθερο χρόνο μου κατασκευάζοντας σπιτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς πράγμα αλληλένδετο τότε με την μουσική .Μετά από καιρό κατάφερα σε ηλικία 15 χρόνων να έχω την δικιά μου εκπομπή σε μεγάλα ραδιόφωνα της περιοχής μου και σιγά σιγά ξεκίνησα το Djing .Soul , Rock , Funk και Blues ήταν τα ακούσματα μου πράγμα που με βοήθα ακόμα και σήμερα να ταξιδεύω.Τελειώνοντας την σχολή ηχοληψίας στην Αθήνα γεννήθηκε μέσα μου η ανάγκη να γράψω πλέον την δικιά μου μουσική μιας που η τεχνολογία μας έδινε πλέον αυτή την ευκολία .

– myNafplio : Πες μας το κολλημα σου.

Το μεγαλύτερο μου κόλλημα είναι η μουσική .Δεν λέω , υπάρχουν πολλά που με κάνουν να κολλάω όπως τσιγάρο , ποτό και λαχταριστές λιχουδιές αλλά για την μουσική θα τα έκοβα όλα .

– myNafplio : Ποιο πιστευεις οτι ειναι το δυνατο σου σημείο ?

Το δυνατό μου σημείο νομίζω ότι είναι η δικαιοσύνη που με κυριεύει σε όλη μου την ζωή .Την αδικία δεν την μπορώ . Είμαι αξιοκρατικός και θέλω να βοηθάω όπου και όπως μπορώ αδιαφορώντας για το δικό μου συμφέρον . είναι αυτό που λέμε ‘κανε το καλό και ρίχτω στο γιαλό’

– myNafplio : Αισθάνεσαι τυχέρος στο σημείο που εχείς φτάσει ?

Δεν νομίζω ότι είναι τύχη αυτό που με έχει φέρει μέχρι εδώ .Πρώτον δεν έχω κάνει ακόμα κάτι για το οποίο νιώθω ότι έχω κατακτήσει αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου .Η επίμονη αλλά και συνεχόμενη δουλεία είναι αυτό που μπορεί να σε βοηθήσει πραγματικά .Υπάρχουν περιπτώσεις που λόγο τύχης κάποιοι κατάφεραν πολλά πράγματα αλλά η τύχη δεν είναι πάντα δίπλα μας όποτε πρέπει να έχεις και κάποια εφόδια για να παραμείνεις έστω ενεργός .

– myNafplio : Έχεις έρθει ποτέ Ναύπλιο, και αν ναι τι σου κινησε την περιέργεια ?

Στο Ναύπλιο δούλευα τα τελευταία 7 χρόνια για το πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και η διαμονή μου σε αυτή την πόλη θα μου μείνει αξέχαστη .Η θάλασσα , η παλιά πόλη , τα γραφικά σοκάκια και τα επιβλητικά κτίσματα θα είναι πάντα στο μυαλό μου και πάντα θα τα αναπολώ με μια γλυκιά νοσταλγία .

– myNafplio : Ποιο είναι το ποιό καλό club/bar που έχεις παίξει ποτέ ?

Δεν θα ήθελα να μπω στο tripακι ποιο club / bar ήταν η είναι καλύτερο .Το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι το party στο Stone Lotus στο Chicago δεν θα το ξεχάσω ποτέ μιας και ήταν το 1ο μου party εκτός Ελλάδας και ο κόσμος πραγματικά διασκέδαζε χωρίς να σκέφτεται τίποτα .

– myNafplio : Αν μπορούσες να αλλάξεις κάτι τι θα άλλαζες ?

Θα άλλαζα την σημερινή κατάσταση και θα βοηθούσα όλους όσους έχουν πραγματικά ανάγκη .Θα ξήλωνα όλο το σάπιο σύστημα που κυριεύει και καταστρέφει την Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα .Ακούγομαι αυταρχικός αλλά δεν μπορώ άλλο να βλέπω παντού δυστυχία και μιζέρια χωρίς να μπορούμε να κάνουμε τίποτα .

– myNafplio : Ποιες είναι οι επιρροές σου ?

Μουσικά έχω επηρεαστεί από πολλά και διαφορετικά ήδη .Λατρεύω τα παλιά ροκ αλλά και τα πρώτα τραγούδια που πειραματίστηκαν με ηλεκτρονικούς ήχους . Ζηλεύω την πρωτοτυπία των 80s και την ενέργεια των 90s .Γενικά μπορώ να βρω καλά στοιχεία σε όλα τα είδη μουσικής .

– myNafplio : Δώσε μας το τοπ 5 albums όλων των εποχών.

Δύσκολο να διαλέξω μόνο 5.

Επιλεκτικά θα πω ότι τα Radio Activity από τους Kraftwerk ,The Wall από Pink Floyd , Money for nothing από Dire Straits ,Tubular Bells από Mike Oldield ,και Best of Blues Brothers περιέχουν πολλά και διαφορετικά διαμάντια .

Charly H. Fox links :

———————————————————————————-

http://www.facebook.com/charlyhfox
http://www.charlyfox.com
http://www.twitter.com/CharlyHFox
http://www.myspace.com/charlyhfox
http://www.youtube.com/charlyhfox